Login
  • Username:

    Password:
  • Remember my login on this computer
  • Register
Pages
Archives
Categories
  • 1 (1)
Users online
  • Users: 1 Guest
  • Most Users Ever Online Is On March 2, 2012 @ 7:01 pm

Motociclete second hand de vanzare si cumparare

June 9th, 2010


Daca iti cumperi o motocicleta folosita un sfat foarte bun ar fi sa te informezi in prealabil, sa nu platesti mai mult decat este pretul pietei pentru modelul respectiv si inca un sfat foarte bun ar fi sa iti cauti o motocicleta cu un prieten care are un pachet de cunostinte in acest domeniu pentru a te asigura ca iti cumperi o motocicleta intr-o stare buna.

In cele ce urmeaza iti voi da cateva sfaturi, si anume ce sa verifici la cumpararea unei motociclete, sa nu trebuiasca intr-o perioada scurta de la cumparare sa investesti alti bani in piese de schimb.

Un element foarte important la motocicleta este cadrul sau sasiul, este foarte important ca sasiul sa fie in stare buna sa nu fie lovit sau ruginit, urmatoarele piese sunt rotile, este foarte important ca acestea sa fie aliniate corect.

Dupa ce ai verificat aceste piese, este momentul sa treci la pasul urmator si anume sa pornesti motorul, dupa ce ai pornit motorul lasa-l pornit timp de 2-3 minute timp in care poti sa verifici instalatia electrica farurile, claxonul, semnalizarile, dupa ce ai facut toate acestea si te-ai asigurat ca motorul functioneaza corect verifica motorul daca nu are scurgeri de ulei, combustibil sau apa. La roti cel mai important de verificat sunt discurile de frana, trebuie sa te asiguri ca acestea sunt in conditie buna si ca nu prezinte semne de uzura excesiva, dupa ce ai verificat discurile de frana ce mai ai de verificat la roti sunt suspensiile, trebuie sa te asiguri ca acestea nu au scurgeri si ca nu sunt deteriorate.

Dupa ce ai verificat toate aceste componente urmatorul pas este sa verifici bateria, trebuie sa te asiguri ca aceasta este in stare buna ca nu prezinta scurgeri, dupa care trebuie neaparat sa verifici cauciucurile daca nu sunt taiate sau daca nu prezinta semne de uzura excesiva. Dupa aceste verificari poti scoate motocicleta la un test, in timpul acesta te poti bucura de aceasta, dar mai trebuie sa verifici daca schimbatorul de viteze functioneaza corect si daca directia functioneaza in parametrii normali.

Dupa ce te-ai asigurat ca motocicleta este in stare buna este foarte important sa verifici documentatia motocicletei, trebuie sa te asiguri ca aceasta nu a fost furata etc.Aceasta inspectie este extrem de folositoare chiar daca motocicleta nu este intr-o stare excelenta, caz in care poti negocia pretul mai usor.

Print This Post Print This Post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...